skip to Main Content

Wat

Monttech richt zich met name op de verbouw van bestaande panden en de afbouw van nieuwe panden. Dit wordt zowel voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers gedaan.

Particulier

Ben je op zoek naar een aannemer die je helpt om je woondroom uit te laten komen? Monttech maakt bijvoorbeeld de mooiste badkamers, geeft je zolder extra ruimte met een dakkapel en knapt aangekochte oude panden op tot de huidige standaard op het gebied van isolatie, comfort en afwerking. Ook wanneer je een casco nieuwbouwwoning op het oog hebt, is Monttech je partner om deze nieuwe woning helemaal naar jouw wens te maken.

Zakelijk

Ben je als ondernemer op zoek naar een no nonsense aannemer die je helpt om je bedrijfspand, showroom of kantoor te realiseren? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie

Daniël van Dijk is een enthousiaste aannemer die van plan tot plaatje alles in de vingers heeft. Zijn eerste ervaring in de bouw deed hij op bij een collega aannemer. Tijdens zijn opleiding tot aannemer, werkte hij als verkoopadviseur van een groothandel in bouwmaterialen en startte hij in 2012 zijn eigen onderneming op. Sinds 2017 werkt Daniël als zelfstandig aannemer voor zijn bedrijf Monttech.

Back To Top